Diensten

Music and more

Neem contact op

Licht

Bent u op zoek naar een lichtinstallatie of professionele lichtshow voor een evenement, feest of bijeenkomst? Dan bent u bij DMS Showtechniek aan het juiste adres. Wij kunnen u o.a. helpen aan: sfeerverlichting, movingheads, blinders, led-spots, lasers en stroboscopen. Voordat u kiest informeren wij u graag vrijblijvend over uw keuze. De kleur van licht doet namelijk heel veel met de uitstraling van uw event. Wanneer u informatie wenst, kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Geluid

In de afgelopen 14 jaar hebben wij veel ervaring opgedaan in het installeren van geluidsinstallaties. Wanneer u bijvoorbeeld een dansfeest organiseert, dan is het geluid anders dan bij een presentatie. Wanneer uw bedrijf een beurs organiseert bent u bij DMS Showtechniek ook aan het juiste adres. Wij installeren voor al uw sprekers draadloze microfoons en zorgen dat het geluid in de zaal goed hoorbaar is. 

Bij DMS Showtechniek kunt u verschillende geluidsapparaten huren: van (draadloze) microfoon tot complete line-array systemen, maar ook zanginstallaties, mixers, dj-sets en monitors. Wij hebben alles wat u nodig hebt voor uw evenement als het gaat om geluid. We hebben een groot en uitgebreid eigen assortiment en kunnen hierdoor makkelijk en snel schakelen.

Overig

Zoals eerder gemeld is DMS Showtechniek de allround leverancier voor al uw events. Daarom hebben wij sinds kort ook in ons assortiment:

– Popcornmachine
– Tafels
– Stoelen
– Statafels
– Springkussens
– Suikerspinmachine
– Tapijt

Wij helpen u graag om uw idee om te zetten in het perfecte evenement. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Contact

13 + 10 =