Artiesten

Music and more

Neem contact op

Flavour

Of het gaat om uw bruiloft of een andere gelegenheid, Coverband Flavour maakt er een feest van. Denk aan festivals, schuurfeesten, tentfeesten of andere gelegenheden. Coverband Flavour zorgt voor een spetterende show, live muziek met een hoog feestgehalte en een nette en professionele houding naar onze klanten staat voorop.

Coverband Flavour is een coverband die van elke gelegenheid een feest maakt. Dansen op bekende hits van toen en nu, springen op energieke knallers en mee zingen met de klassiekertjes.

Wilt u informatie over Flavour of kennis maken met de band? Neem dan contact met ons op.

 

Dj Pablo

Pablo begint met de slogan: Het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen. Hij is al ruim 15 jaar DJ en is vooral in de regio Flevoland een steeds bekender gezicht aan het worden.

Ervaring deed hij op bij de Mystic in Lelystad en Men at Work in Almere. Deze energieke allround dj is het hele jaar door volgeboekt voor de leukste feestjes. Met DJ Pablo haal je echt feest in huis.

Het is mogelijk om Pablo live te zien op verschillende locaties. Kijk daarvoor op zijn website. Hier vindt u ook beschikbare data en ook de laatste live mixtape.

Andere informatie nodig over Pablo? Neem dan contact met ons op.

Elvira Keijser

Al van kleins af aan heeft ze een passie voor muziek en in het bijzonder zingen. Haar trackrecord is er een om door een ringetje te halen. Begonnen als achtergrond zangeres brak ze echt door bij een soulband in Almere. Haar zuivere geluid en groot bereik maakt haar dan ook een geweldig artiest. Na een leuke periode in een echte mannen band, heeft ze voor zichzelf gekozen en niet onverdienstelijk! Meer informatie over Elvira? Neem dan contact met ons op.

Marciano
Metz

Marciano Metz is naast zanger ook danser, en combineert het beste van twee werelden. Zijn afwisselende sets brengen zowel een performance als een feestje! In 2019 kwam hij heel ver in het programma DanceSing en daarna schoten de boekingen door de lucht. Hij stond o.a. op grote podia tijdens Koningsdag, op Jordaan in de Polder en reed het hele jaar door langs grote, maar ook kleine gelegenheden. Marciano is altijd in voor een feestje, maar houdt er ook van om bijvoorbeeld onversterkt voor een klein publiek te zingen. Meer weten over Marciano? Neem dan contact met ons op!

Ronald Berkt

Ronald werd geboren op 27 April 1984 te Lelystad. Ronald is vernoemd naar zanger Ronnie Tober. Tot zijn achttiende deed Ronald mee aan verschillende talentenjachten en festivals, en is toen terecht gekomen bij stichting Carnavals vereniging de Oostvaarders alwaar hij een aantal jaren de Carnavals activiteiten opluisterde met zijn stemgeluid. Ronald Berkt heeft eind 2006 bij Jacques van Eijck een nieuwe CD opgenomen. En in september 2007 kwam de Single uit de pers gerold. Met de naam: “Geweldig” er staan 4 eigen tracks op: “Vraag Me Niet Hoe ’T Kan”, “Geweldig”, “Terug Naar Griekenland” en “Met ‘N’ Klik Op M’n Muis”. Alle 4 lekkere swingers en meezingers. In 2012 nam Ronald een videoclip op met Stef Ekkel. Ronald staat dus garant voor een avondje gezelligheid! Meer weten over Ronald? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Contact

7 + 8 =