Vanaf nu ook te huur bij DMS-Showtechniek: Martin Rush MH5

Martin staat bekend om zijn hoogwaardige lichtproducten. Ook de Rush-serie bestaat al een poosje en deze MH5 Profile is dan ook een waardevolle toevoeging aan deze serie. Hij is qua afmetingen erg compact maar heeft een forse lichtopbrengst. Dit licht wordt gevoed door een 75 Watt LED lamp die zo goed mogelijk uit de verf komt met behulp van een geavanceerd optisch systeem. Verder is hij uitgerust met twee gobowielen, twee kleurenwielen en een 3-facets prisma.

Martin MH5 Profile: het hart van een hoogwaardige movinghead

De twee kleurenwielen van deze lamp zijn allebei voorzien van 8 kleuren plus een open. De snelheid en de richting van de gobowielen kunt zelf instellen. Het tweede gobowiel is uitgerust met één UV-kleur en twee CTCs. Het eerste gobowiel beschikt over 6 draaiende gobo’s, het tweede wiel over 7 gefixeerde gobo’s. Een elektronische shutter maakt stroboscoop-effecten en plotselinge blackouts mogelijk. Ook de prisma is aan te sturen via DMX in zowel de draairichting als de draaisnelheid. Met een instelbare pan-range tot 540 graden en een tilt-range tot 270 graden zijn precisie bewegingen mogelijk. Deze vinden plaats op een 16-bits resolutie.

De MH 5 Profile in de praktijk

De MH 5 is op verschillende manieren aan te sturen. Zo kan hij middels 16 DMX kanalen aangestuurd worden. Op de MH 5 ontbreken de standalone opties echter niet. Hij kan via 4 voorgeprogrammeerde chases werken of via uw muziek getriggerd worden. Dit gebeurt via een interne microfoon die in gevoeligheid ingesteld kan worden.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

info@dms-showtechniek.nl