UITGELICHT

Ronald werd geboren op 27 April 1984 te Lelystad. Zijn moeder Lydia was toen al fan van Ronnie Tober. In die tijd had Lydia contact met Ronnie Tober en heeft toen tegen Ronnie gezegd: als mijn kind een jongen wordt vernoem ik hem naar jouw echte naam: Ronald. Want Ronnie is zijn artiesten naam, Ronnie Tober heet eigenlijk Ronald Edwin Tober. Het werd een jongen dus zoals gezegd werd zijn naam Ronald, vanaf dat moment is het contact ook altijd gebleven.

Eerste optreden,

Toen Ronald Berkt 4 jaar was had hij zijn eerste optreden bij Ronnie Tober. Vanaf die tijd ging Ronald elk feest zingen op de fanclub dag van Ronnie Tober. Tot aan zijn achtiende deed Ronald mee aan verschillende talentenjachten en festivals, en is toen terecht gekomen bij stichting Carnaval de Oostvaarders alwaar hij een aantal jaren de Carnavals activiteiten opluistert met zijn stemgeluid. Via deze stichting de Oostvaarders kwam hij in contact met Jacques van Eijck.

Eerste CD Single,

Ronald Berkt heeft eind 2006 bij Jacques van Eijck een nieuwe CD opgenomen. En in september 2007 kwam de Single uit de pers gerold. Met de naam: “Geweldig” er staan 4 eigen tracks op: “Vraag Me Niet Hoe ’T Kan”, “Geweldig”, “Terug Naar Griekenland” en “Met ‘N’ Klik Op M’n Muis”. Alle 4 lekkere swingers en meezingers.

Verder heeft Ronald Berkt veel optredens bij personeelsfeesten van o.a.: Connexxion, Omroep Flevoland, Tasty Wok Lelystad, Yarden, Het Rode Kruis, enz en bij mensen thuis die een feest geven voor verjaardagen of trouwdagen enz. Verder staan er nog grote en minder grote optredens te wachten, en wil graag met zijn Single: ”Met Een Klik Op M’n Muis” meer bekendheid opbouwen voor de rest van zijn zangcarrière.

Ronald Berkt